• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Pap Bela 600 Supersport
Ma simt bine pe noua motocicleta de concurs dar inca imi caut poziția pe ea. Nu am reusit sa ma adaptez inca pe deplin la Yamaha R6. Încă sunt în căutare de soluții dar nu voi face modificari la suspensii dar, mai cu seamă, in plan psihic mai am putin de lucrat. Din punct de vedere al timpilor obținuți in aceste două zile, vizez locul 1 în cursa de mâine.

 

Aron Romocea 600 Supersport
Sper la obținerea unui podium in prima cursa a anului. Sper sa nu am probleme cu suspensia fata a motocicletei care trebuie sa fie integral schimbata. Sunt multumit de rezultatele obtinute in primele doua zile si in calificări dar cred ca mai pot îmbunătăți putin.


Simuț Silviu
De cand am căzut anul acesta pe pista de la Sterge  mi am pierdut oarecum încrederea în mine. Nu ma simt in largul meu pe motocicleta. Acuz un mic blocaj in plan psihic dar lucrez la asta. Sunt la cca 3 sec/tur de propriul meu record, aici pe Pannonia, astfel că nu sunt tocmai multumit de timpii obținuți in aceste două zile de antrenamente și în calificări. Sper totusi la obținerea unui loc pe podium.

Articole similare