• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Slovakiaring 2017

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Pin It

Dupa 3 zile in care circuitul din Slovaciaring le-a pus probleme destul de mari pilotilor din cauza vantului puternic si rece, Gyorgy Vigh , Carcover Racing,  reuseste sa termine cursa de Superbike invingator.

Ionut Mistode, Asl Racing,  a cazut in calificari acuzand o problema tehnica si nu  mai putut sa ia startul in cursa.

Podiumul clasei supersport Challenge a fost completat de Alexandru Sekely si Razvan Ponoroan de la Team33Cluj. Configuratia circuitului slovac a pus la grea incercare propulsoarele motocicletelor de concurs cu cele 3 linii drepte unde se ating viteze de peste 250 km/h si s-au semnalat mai multe abandonuri. Barda Gal, Ducati Israel,  nu a putut nici el sa mai ia startul in cursa dupa ce motorul a inregistrat o scadere semnificativa a puteri dezvoltate. Imediat dupa start Si Stefan Marinescu ramane fara ambreiaj si este nevoit sa se retraga, cu toate ca isi pusese mari sperante la podium.

 

La clasa Supersport, Bella Pap reuseste prima victorie din acest sezon si urca in fruntea clasamentului general cu 14 puncte in fata maghiarului Janos Chrobak. Romocea Aron reuseste sa il devanseze pe Eduard Socaci.

Articole similare